Dell notebook kijelző csere

Dell notebook kijelző csere – törött laptop kijelző csere

Laptop kijelző csere Budapest -térképAz Atlantis Notebook szerviz laptop részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A notebook szerviz szolgáltatásaink közül leggyakrabban előforduló javítás többek között az Dell notebook kijelző csere. A kijelző érzékeny pontja notebookunknak, ezért gyakran előfordul, hogy leejtés, nyomás, ütés vagy külső eszköz hatására a kijelző bereped, eltörik. Ezt a hibát a kijelző cseréjével lehet megoldani. Notebook kijelző csere Budapest, Pacsirtamező utca 19.

A laptop LCD javítások több mint 90%-a laptop kijelző eltörése miatt történik.

Dell laptop kijelző csere / törött Dell notebook LCD kijelző csere garanciával

Dell notebook kijelző csere Budapest

Az LCD kijelző cikkszámából minden fontos paraméter kiderül, felbontás, vezérlés, csatlakozó mérete és típusa. Természetesen minden általunk cserélt notebook kijelző pixelhibamentes amire garanciát vállalunk.

Dell  notebook  kijelző csere – törött Dell  laptop LCD kijelző csere – folyamata

  • Notebook áramtalanítása

A laptop kijelző cseréhez első lépésben kivesszük az akkumulátort a laptopból. A készüléknek kikapcsolt, illetve áramtalanított állapotban kell lennie a kijelző csere teljes időtartama alatt.

  • LCD keret leszerelése

A következő lépésben lepattintjuk a notebook monitor részén a notebook körül található műanyag keretet a megfelelő csavarok kicsavarozását követően.

  • Laptop kijelző kiszerelése

Ezek után következik a laptop kijelző kiszerelése a tartó zsanérok rögzítésének kicsavarozásával, majd az LCD kábel és az inverter kábel eltávolítása következik.

  • Laptop kijelző beépítése

Majd a kijelző kiszerelését követi az új kijelző beszerelése, majd annak tesztelése: laptop LCD kijelző fényerő, kontraszt, pixelhiba, fény egyenletesség, stb.

  • Notebook összeszerelése

Végül kollégáink összeszerelik a készüléket és kiállítják a garanciajegyet.

  • Laptop kijelző csere garanciával

Minden típusú notebook kijelző cserére teljes körű garanciát vállalunk, melynek időtartalma 12 hónap. Az általunk beszerelt notebook LCD kijelzők a legmagasabb minőségi osztályból származnak. Ha a garancia időn belül bármilyen probléma akad a laptop LCD kijelzővel – mechanikai sérülések kivételével – kollégáink díjmentesen elvégzik a laptop kijelző cserét.

Mely esetekben válhat szükségessé a notebook kijelző csere?

  1. Leesett a notebook, a kijelzőn a képnek csak egy része látszik
  2. A laptop LCD kijelző felülete nem sérült, de belül foltos a kép
  3. A notebook kijelző szellemképes
  4. Pixel hibás az LCD kijelző…

A notebook kijelző csere ára tartalmazza az új kijelzőt és a beszerelést. A laptop kijelző csere ára több paraméter függvénye. Amennyiben pontos árat szeretne kapni a kijelző cserére, kérjük vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel elérhetőségünk valamelyikén. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.