Panasonic notebook javítás Budapest

Panasonic notebook szerviz Budapest

Panasonic notebook szerviz Budapest -térképTisztelt Érdeklődő!   Szeretettel invitáljuk megújult Atlantis Notebook szervizünkbe, ahol kényelmes körülmények között adhatja le készülékét. Szervizünk, többek között vállalja Panasonic notebook-ok javítását rövid határidővel. Munkáinkra minimum 6 hónap garanciát vállalunk. A Panasonic notebook szerviz Budapest 3. kerületében, Óbuda főútján található a Pacsirtamező utca 19-ben.

Panasonic laptop tisztítás

A szerviz szolgáltatásai között természetesen a teljes körű tisztítás is szerepel.

Acer notebook szerviz Budapest: Panasonic noteboo tisztításNotebook szerviz: Laptop tisztítás

Az informatikai eszközök nem szeretik a túlmelegedést. Notebook esetében a problémát elsősorban a nem megfelelő légáramlás vagy a ventilátor hibája okozhatja.

Panasonic notebook ventilátor csere

Gyakran előforduló hiba a ventilátorok zörgése, zúgása vagy leállása. Ebben az esetben a ventilátor meghibásodott vagy a csapágyak elöregedtek és nem hűtik megfelelően a készüléket.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop ventilátor csereLaptop szerviz: Notebook ventilátor csere

Panasonic laptop töltő csere

A notebook töltők esetében az egyik leggyakoribb hiba, hogy a töltő kábele, csatlakozója a használat során megtörik, megszakad. Laptop adapter javításokat nem végzünk.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic notebook töltő cserePanasonic notebook szerviz Budapest: Notebook töltő csere

Panasonic laptop akkumulátor csere

Normál felhasználás mellett egy notebook akkumulátor élettartama 1,5-3 év. A laptop akkumulátorra is igaz, hogy folyamatos használat mellett, minden töltéssel és merítéssel közelebb kerül az akku élettartama végéhez.

Laptop szerviz: Notebook akkumulátor csere

Panasonic notebook tápcsatlakozó csere,  DC-tápaljzat csere

A notebook töltésére szolgáló töltő csatlakozó feszítésre, ütésre, külső behatásra könnyen kitörhet. Laptopok esetében gyakori probléma. Amennyiben a laptop csak a töltő csatlakozó mozgatására vagy csak egy bizonyos pozícióban hajlandó tölteni/bekapcsolni, akkor valószínűleg a laptop DC csatlakozója szorul cserére. A rossz érintkezés miatt a csatlakozó és az alaplap között megnő a feszültség, a csatlakozó környékén az alaplap melegszik, megég, sőt nagyobb teljesítményű laptop esetén a készülék műanyag váza is megolvadhat. Ne használjuk laptopunkat hibás DC csatlakozóval. Ha a tápcsatlakozó törött, a gépet az akkumulátor eltávolításával és a töltő kihúzásával áramtalanítsuk, ugyanis a csatlakozóból kitört fém darabok alaplapi zárlatot okozhatnak.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop tápcsatlakozó csere, DC-tápaljzat csereLaptop tápcsatlakozó csere

Munkatársaink a hibás, törött DC csatlakozót kicserélik.

Panasonic laptop kijelző csere, javítás

A kijelző érzékeny pontja notebookunknak, ezért gyakran előfordul, hogy leejtés, nyomás, ütés vagy külső eszköz hatására a kijelző bereped, eltörik. Ezt a hibát a kijelző cseréjével lehet megoldani.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic notebook kijelző csere, javításPanasonic notebook szerviz Budapest: Laptop kijelző csere

Panasonic laptop billentyűzet csere, javítás

A notebook billentyűzetek esetében a leggyakrabban előforduló hiba, hogy folyadék (sör, bor, kávé) kerül a billentyűzetbe.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic notebook billentyűzet csere, javításNotebook szerviz: Laptop billentyűzet csere

A másik gyakran előforduló hiba, hogy a billentyűzetekről leesnek vagy letörnek a gombok. A legtöbb esetben ezek a gombok és mechanikák pótolhatóak.

Panasonic notebook törött zsanér csere, műanyag elemek cseréje

Gyakori eset, hogy a kijelző felnyitásához használt zsanérok megszorulnak, eltörnek vagy a kijelző hátlapját is eltörik. Az ilyen hiba általában csak a kijelző hátlap és a zsanér pár együttes cseréjével orvosolható.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop törött zsanér csere, műanyag elemek cseréjeLaptop szerviz: Törött zsanér cseréje

Panasonic notebook alaplap javítás

A notebook fő része az alaplap. Amikor a laptop nem kapcsol be vagy lefagy, a kijelzőn vonalak, csíkok jelennek meg valószínűleg az alaplap hibásodott meg.

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop alaplap javításNotebook szerviz: Notebook alaplap javítás

Panasonic  laptop memória (RAM) csere, bővítés

Amikor a számítógép kék halállal leáll, lefagy, ezt okozhatja a notebook memória meghibásodása is.

Acer notebook szerviz Budapest,Panasonic notebook memória (RAM) csere, bővítésLaptop szerviz: Notebook memória csere

A laptop teljesítményének fokozására legegyszerűbb lehetőség a rendszermemória növelése.

Panasonic notebook HDD bővítés/csere

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop HDD bővítés/csereHDD csere

A régi, sokat futott, esetleg már hibás szektorokat is tartalmazó merevlemezét kedvező összegért tudjuk lecserélni többszörösen nagyobb kapacitású (pl.: 500 GByte, 640 GByte, 750 GByte, 1 TByte) és magasabb fordulatszámmal (pl. 5400 RPM vagy 7200 RPM) működő és korszerűbb vezérléssel rendelkező HDD-re.

Panasonic laptop SSD bővítés/csere

Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic notebook SSD bővítés/csereSSD csere

Ha valami új élményre vágyik és szeretne megszabadulni a mechanikai eszközök által okozott korlátoktól, akkor a teljesen elektronikus adattároló egység (SSD) Önnek van kitalálva. Elfogadható összegért tudunk 120 GByte, 250 GByte, 512 GByte vagy akár 1 TByte kapacitású tárolóeszközöket ajánlani mind otthoni, mind üzleti felhasználásra.

Panasonic notebook adatmentés


Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop adatmentésAdatmentés

Nagyon sok esetben a felhasználóknak a személyes adataik (pl. fényképek, dokumentumok, zenék) fontosabbak, mint maga a laptop / notebook. Ezen anyagokat érdemes fizikailag különálló helyeken és különböző médiákon is eltárolni (CD/DVD lemezek, külső merevlemez, felhő alapú technológia), hogy ne érhessék meglepetések.

Panasonic laptop klónozás


Acer notebook szerviz Budapest, Panasonic notebook klónozásKlonozás

Ha irtózik a gondolattól, hogy napokat töltsön el driverek keresgetésével, a munkájához vagy szórakozáshoz szükséges programjainak a telepítésével, akkor kérje segítségünket!

Panasonic notebook CPU csere

Asus notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop CPU csereCPU csere

Notebookok / laptopok esetén a mikroprocesszor (CPU) cseréjére nem mindig van mód.

Panasonic notebook szoftvertelepítés: Windows 7, 8, 10 telepítés

Asus notebook szerviz Budapest, Panasonic laptop szoftvertelepítés: Windows 7, 8, 10 telepítésWindows telepítés: 7, 8, 10

Szerviz árak oldalunkon megtalálja a különböző notebook javítások aktuális szervizdíját. A notebook szerviz javítási díjak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Szervizünk a notebook átnézésekor bevizsgálási díjat nem számol fel. Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal. Amennyiben, további kérdései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel elérhetőségünk valamelyikén. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Notebook szerviz áraink