Szolgáltatások

Laptop garancia kiterjesztés

laptop-garancia-kiterjesztes

Laptop garancia kiterjesztés

A notebook / laptop gyártók által biztosított alap jótállási időn túl (ez tipikusan 1,2 vagy 3 év szokott lenni) a legtöbb esetben lehetőség van további kiterjesztéseket vásárolni a készülékekhez. Ezen szolgáltatások összege sok esetben igen hamar megtérülhet, hiszen pl.: egy esetleges fődarab cseréjénél (pl. alaplap vagy kijelző) a jótállás kiterjesztés összegének többszörösét kell kifizetnie a felhasználónak nem garanciális ügyintézés esetén. Az Ön számítógépéhez illeszkedő megoldások megkereséséhez vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel!

Laptop értékesítés, beszámítás

ertekesites-beszamitas

Laptop értékesítés, beszámítás

Sok esetben szeretnének a felhasználók úgy vásárolni új notebookot / laptopot, hogy régebbi, de még működőképes (esetlegesen hibás) készülékük is beszámításra kerüljön az új eszköz megvásárlásakor. Ebben az ATLANTIS Notebook szerviz tud segíteni Önnek, mindig igyekszünk megtalálni az ügyfél számára kedvező megoldásokat.

Notebook bővítés

notebook-bovitesNotebook bővítés

Ha új készülék megvásárlása helyett régebbi notebookját / laptopját szeretné fürgébbé, nagyobb teljesítményűvé varázsolni, akkor az ATLANTIS Notebook Szerviz Kft. szívesen segít Önnek. Számítógépének technikai korlátait is figyelembe véve is a legtöbb esetben sikerül költséghatékony megoldást találni a teljesítmény növelésének érdekében.

RAM bővítés

ram-bovitesRAM bővítés

Ez a legegyszerűbb és a legtöbbször leggyorsabban is kivitelezhető bővítés. A megfelelő típusú (SDRAM, DDR1 SO-DIMM, DDR2 SO-DIMM, DDR3 SO-DIMM, DDR3L SO-DIMM) és megfelelő kapacitású (1 GByte, 2 GByte, 4 GByte, 8 GByte) modulok beépítését notebookjába / laptopjába az ATLANTIS Notebook Szerviz Kft. térítésmentesen építi be Önnek.

HDD bővítés/csere

hdd-csereHDD csere

A régi, sokat futott, esetleg már hibás szektorokat is tartalmazó merevlemezét kedvező összegért tudjuk lecserélni többszörösen nagyobb kapacitású (pl.: 500 GByte, 640 GByte, 750 GByte, 1 TByte) és magasabb fordulatszámmal (pl. 5400 RPM vagy 7200 RPM) működő és korszerűbb vezérléssel rendelkező HDD-re. A részletekkel kapcsolatban keressen minket!

SSD bővítés/csere

ssd-csereSSD csere

Ha valami új élményre vágyik és szeretne megszabadulni a mechanikai eszközök által okozott korlátoktól, akkor a teljesen elektronikus adattároló egység (SSD) Önnek van kitalálva. Elfogadható összegért tudunk 120 GByte, 250 GByte, 512 GByte vagy akár 1 TByte kapacitású tárolóeszközöket ajánlani mind otthoni, mind üzleti felhasználásra. De ha már boldog SSD használó, csak kevés a rendelkezésre álló szabad tároló kapacitás, akkor is tudunk Önnek kedvező ajánlatot adni a bővítésre (pl. 64 GByte-ról 128 GByte-ra vagy 128 GByte-ről 256 GByte-ra).

Adatmentés

adatmentesAdatmentés

Nagyon sok esetben a felhasználóknak a személyes adataik (pl. fényképek, dokumentumok, zenék) fontosabbak, mint maga a laptop / notebook. Ezen anyagokat érdemes fizikailag különálló helyeken és különböző médiákon is eltárolni (CD/DVD lemezek, külső merevlemez, felhő alapú technológia), hogy ne érhessék meglepetések. Az igényelt kapacitásnak megfelelően a megoldások széles választékát tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Ha a baj már megtörtént (nincs adatmentés és a merevlemez/SSD tartalma sem olvasható megfelelően), akkor se essen pánikba, kérje segítségünket.

Klónozás

klonozasKlonozás

Ha irtózik a gondolattól, hogy napokat töltsön el driverek keresgetésével, a munkájához vagy szórakozáshoz szükséges programjainak a telepítésével, akkor kérje segítségünket! Korszerű hardveres és szoftveres eszközökkel a legtöbb esetben tökéletes másolatot tudunk készíteni eredeti adathordozójáról egy újabb, nagyobb kapacitású, gyorsabb tárolóeszközre.

CPU csere

cpu-csereCPU csere

Notebookok / laptopok esetén a mikroprocesszor (CPU) cseréjére nem mindig van mód. Azonban érdemes megvizsgálni a lehetőségeket, mert sokszor jelentős teljesítménynövekedés érhető el egy szakértő módon kiválasztott chippel. Azonban a kompatibilitás mellett a hűtési rendszernek is megfelelően kell működnie, így érdemes felvennie velünk a kapcsolatot.

Szoftvertelepítés: Windows 7, 8, 10 telepítés

windows-telepitesWindows telepítés

Ha operációs rendszer nélküli laptopot / notebookot vásárolt vagy csak valami újra vágyik, akkor mi tudunk Önnek megoldást nyújtani ezen feladatokra. Beszerezzük a megfelelő verziójú operációs rendszert, feltelepítjük a drivereket és a kiegészítő segédprogramokat, egyszóval életre keltjük a “vasat”.

Informatikai tanácsadás

informatikai-tanacsadasInformatikai tanácsadás

Naponta jelennek meg újabb technikai csodák, sokszor ismeretlenül csengenek az új rövidítések, kifejezések. Ha valami felkeltette érdeklődését vagy nem biztos a dolgában, akkor nyugodtan hívjon minket vagy látogasson be hozzánk! Sok esetben rögtön választ tudunk adni a kérdésekre, “legrosszabb esetben” pedig mi is tanulunk valami újat.