Toshiba szakszerviz

Toshiba szakszerviz szolgáltatásaink

Az Atlantis Notebook Szerviz Kft. szolgáltatásai között első helyen, mint Toshiba szakszerviz a Toshiba notebookok/laptopok garanciális javításainak intézése szerepel. Természetesen a Toshiba hordozható számítógépekhez tartozó kiegészítőket, Toshiba akkumulátorokat, Toshiba töltőket is forgalmazunk, valamint ezekhez a gépekhez tartozó garancia-kiterjesztést is értékesítünk. Toshiba szakszerviz szolgáltatásunk az ország egész területére kiterjed.

Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal és szerviz gyakorlattal rendelkezik!

toshiba szakszerviz, toshiba-logoToshiba logo

Üzletünk Budapesten, Óbudán a III. kerületben, a Margit híd – Árpád híd közötti útszakaszon, az Amfiteátrum közelében a Pacsirtamező utca 19. szám alatt található. Az üzlet előtt parkolási lehetőséggel várjuk kedves ügyfeleinket.

Futárszolgálat

A garanciális Toshiba készülékekhez futárszolgálatunkkal ingyenes szállítást biztosítunk az ország egész területén. Garanciális ügyeinek intézéséhez vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel. Munkatársaink bármikor készséggel állnak rendelkezésére személyesen, telefonon vagy online kapcsolat felvétellel!

Küldetésünk

Az Atlantis Notebook Szerviz Kft. Toshiba notebook garanciális szervize azzal az elhatározással jött létre, hogy magas színvonalú, széles körű szolgáltatásokkal álljon a Toshiba notebook tulajdonosok rendelkezésére.

A Toshiba márka iránti elkötelezettségünk arra a felismerésre vezetett, hogy szükség lenne Magyarországon egy olyan biztos háttérrel és megfelelő szakmaisággal rendelkező vállalkozásra, mely ezeket a feladatokat kiegyensúlyozottan képes elvégezni. Tekintetbe véve a meglévő Toshiba notebook tulajdonosok számát, valamint az elkövetkező évekre prognosztizált jelentős növekedést, egyértelmű és egyre erősödő fogyasztói igény tette elkerülhetetlenné egy hosszútávra tervező, ügyfélközpontú, profi márkaszerviz létrehozását. Válassza Ön is a Toshiba márkához méltó márkaszerviz szolgáltatásait! 

2014 augusztus 1-től az ATLANTIS Notebook Szerviz Kft. átvevőpontként működve nyújt segítséget a Toshiba notebook felhasználóknak garanciális jellegű javítások esetén.

Tevékenységeink

  • Új és használt Toshiba notebookok garanciális javításának intézése
  • Nem garanciális Toshiba számítógépek javítása, szervizelése
  • Új és használt Toshiba laptopok értékesítése
  • Használt notebookok beszámítása
  • Laptopok karbantartása, felújítása
  • Hardver bővítések (RAM, HDD/SSD, CPU)
  • Számítógép alkatrészek forgalmazása
  • Toshiba töltő
  • Toshiba akkumulátor
  • Számítástechnikai tanácsadás

Szerződött partnereink

Vállaljuk cégek részére notebook géppark tervezését, beszerzését, szerződéses karbantartását, szervizelését. Keretszerződéses viszonyban kedvező feltételeket és számos kiegészítő lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek.

Gyakori kérdések

A vásárlást igazoló számla kiállításának dátumától számított 2 év a jótállás időtartama (ez adott típusoknál hosszabb időtartam is lehet, pl.: a Portege vagy Tecra sorozatoknál). Fontos, hogy a számlán olvashatóan szerepeljen a készülék pontos típusa és gyári száma.

A vásárlás során elkészített jótállási jegy kiállításának dátumától számított 2 év a jótállás időtartama (ez adott típusoknál hosszabb időtartam is lehet, pl. a Portege vagy Tecra sorozatoknál). Fontos, hogy a jótállási jegyen olvashatóan szerepeljen a készülék pontos típusa és gyári száma.

A www.toshiba-tro.de/unitdetails oldalon a sorozatszámot megadva látható az, hogy a notebook gyártásától számítva meddig van rá érvényes jótállás. Ha a felhasználó már regisztrálta készülékét a TOSHIBA rendszerében, akkor a vásárlás időpontja fog számítani.

Mire vonatkozik a jótállás?

A mechanikus egységekre, a burkolati elemekre, a karbantartás hiányából adódó jelenségekre (pl. túlmelegedés) és a szoftveres problémákra. Ezen esetekben kérje szakszervizünk segítségét a feladatok gyors és hatékony megoldásának érdekében.

Mennyi jótállás vonatkozik a készülék akkumulátorára?

A vásárlást igazoló számla kiállításának dátumától számított 1 év a jótállás időtartama.