Fujitsu – Siemens notebook kijelző csere

Fujitsu – Siemens notebook kijelző csere

Laptop kijelző csere Budapest -térképAz Atlantis Notebook szerviz laptop részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A notebook szerviz szolgáltatásaink közül leggyakrabban előforduló javítás többek között a Fujitsu – Siemens notebook kijelző csere. A kijelző érzékeny pontja notebookunknak, ezért gyakran előfordul, hogy leejtés, nyomás, ütés vagy külső eszköz hatására a kijelző bereped, eltörik. Ezt a hibát a kijelző cseréjével lehet megoldani. Notebook kijelző csere Budapest, Pacsirtamező utca 19.

A laptop LCD javítások több mint 90%-a laptop kijelző eltörése miatt történik.

Fujitsu – Siemens laptop kijelző csere / törött Fujitsu – Siemens notebook LCD kijelző csere garanciával

Fujitsu - Siemens notebook kijelző csere Budapest

Fujitsu – Siemens notebook kijelző csere Budapest

Az LCD kijelző cikkszámából minden fontos paraméter kiderül, felbontás, vezérlés, csatlakozó mérete és típusa. Természetesen minden általunk cserélt notebook kijelző pixelhibamentes amire garanciát vállalunk.

Fujitsu – Siemens notebook  kijelző csere – törött Fujitsu – Siemens laptop LCD kijelző csere – folyamata

  • Notebook áramtalanítása

A laptop kijelző cseréhez első lépésben kivesszük az akkumulátort a laptopból. A készüléknek kikapcsolt, illetve áramtalanított állapotban kell lennie a kijelző csere teljes időtartama alatt.

  • LCD keret leszerelése

A következő lépésben lepattintjuk a notebook monitor részén a notebook körül található műanyag keretet a megfelelő csavarok kicsavarozását követően.

  • Laptop kijelző kiszerelése

Ezek után következik a laptop kijelző kiszerelése a tartó zsanérok rögzítésének kicsavarozásával, majd az LCD kábel és az inverter kábel eltávolítása következik.

  • Laptop kijelző beépítése

Majd a kijelző kiszerelését követi az új kijelző beszerelése, majd annak tesztelése: laptop LCD kijelző fényerő, kontraszt, pixelhiba, fény egyenletesség, stb.

  • Notebook összeszerelése

Végül kollégáink összeszerelik a készüléket és kiállítják a garanciajegyet.

  • Laptop kijelző csere garanciával

Minden típusú notebook kijelző cserére teljes körű garanciát vállalunk, melynek időtartalma 12 hónap. Az általunk beszerelt notebook LCD kijelzők a legmagasabb minőségi osztályból származnak. Ha a garancia időn belül bármilyen probléma akad a laptop LCD kijelzővel – mechanikai sérülések kivételével – kollégáink díjmentesen elvégzik a laptop kijelző cserét.

Mely esetekben válhat szükségessé a notebook kijelző csere?

  1. Leesett a notebook, a kijelzőn a képnek csak egy része látszik
  2. A laptop LCD kijelző felülete nem sérült, de belül foltos a kép
  3. A notebook kijelző szellemképes
  4. Pixel hibás az LCD kijelző…

A notebook kijelző csere ára tartalmazza az új kijelzőt és a beszerelést. A laptop kijelző csere ára több paraméter függvénye. Amennyiben pontos árat szeretne kapni a kijelző cserére, kérjük vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel elérhetőségünk valamelyikén. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.