Gyakori javításaink

Gyakori notebook márkák

Szervizünkben leggyakrabban javított notebook márka logok.

                       

Miért minket válasszon?

 1. A laptop szerviz mindenféle notebook, laptop, alkatrész kereskedelmével is foglalkozik. Bármilyen alkatrészre, töltőre, akkumulátorra van szüksége állunk rendelkezésére személyesen, telefonon vagy online.
 2. Az ATLANTIS Notebook Szerviz 20 éves szakmai tapasztalattal és szerviz gyakorlattal rendelkezik!
 3. A laptop/notebook szerviz felvette a versenyt a magukat leggyorsabbnak tartott szervizekkel. A laptop/notebook javítás szervizünkben kulturált, kellemes környezetben történik. Sok esetben a helyszínen megvárható. A notebook/laptop szerviz munkájában a gyorsaság alapvető szempont, amit csak a legmagasabb minőség biztosítása előz meg.
 4. A laptop/notebook szerviz bevizsgálási díjat nem számít fel!
 5. A szerviz rendszeresen kedveskedik valamilyen akcióval ügyfelei részére.
 6. A laptop/notebook javítás előzetes egyeztetés során a helyszínen megvárható.
 7. Szerviz technikusaink sokéves szerviz tapasztalatának köszönhetően a felmerülő problémára ismerik a megoldást, legyen szó egy egyszerű cseréről: notebook/laptop akkumulátor, notebook/laptop kijelző csere – vagy egy komolyabb “újraélesztésről”.
 8. A javítás a legnagyobb precizitással történik. A notebook szerviz 20 éves szerviz gyakorlata biztosítja, hogy a laptop/notebook javítás, a legjobb kezekbe került.
 9. A notebook szerviz javítási árai kedvezőek. Az ATLANTIS Notebook Szerviz Kft. minden nála javított notebookra garanciát vállal.
 10. A laptop/notebook szerviz alaplap javítással is foglalkozik, mely sok esetben megoldást jelent a javítás során.
 11. A laptop szervizbe behozott készüléket bevizsgáljuk, majd a javítás előzetes árajánlat elfogadása után történik. Az ATLANTIS Notebook Szerviz Kft. készséggel áll minden kedves meglévő és leendő ügyfele rendelkezésére.