Packard Bell notebook javítás Budapest

Packard Bell notebook szerviz Budapest

Packard Bell notebook szerviz Budapest - térképTisztelt Érdeklődő!   Szeretettel invitáljuk megújult Atlantis Notebook szervizünkbe, ahol kényelmes körülmények között adhatja le készülékét. Szervizünk, többek között vállalja Packard Bell notebook-ok javítását rövid határidővel. Munkáinkra minimum 6 hónap garanciát vállalunk. A Packard Bell notebook szerviz Budapest 3. kerületében, Óbuda főútján található a Pacsirtamező utca 19-ben.

 

Packard Bell logopackard bell notebook

Packard Bell drivers letöltése

Packard Bell laptop tisztítás

A szerviz szolgáltatásai között természetesen a teljes körű tisztítás is szerepel.

Packard Bell notebook szerviz Budapest: Packard Bell notebook tisztításNotebook szerviz: Laptop tisztítás

Az informatikai eszközök nem szeretik a túlmelegedést. Notebook esetében a problémát elsősorban a nem megfelelő légáramlás vagy a ventilátor hibája okozhatja.

Packard Bell notebook ventilátor csere

Gyakran előforduló hiba a ventilátorok zörgése, zúgása vagy leállása. Ebben az esetben a ventilátor meghibásodott vagy a csapágyak elöregedtek és nem hűtik megfelelően a készüléket.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell laptop ventilátor csereLaptop szerviz: Notebook ventilátor csere

Packard Bell laptop töltő csere, AC adapter hibák

A notebook töltők esetében az egyik leggyakoribb hiba, hogy a töltő kábele, csatlakozója a használat során megtörik, megszakad. Laptop adapter javításokat nem végzünk.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook töltő csere, AC adapter hibákPackard Bell notebook szerviz Budapest: Notebook töltő csere

Packard Bell laptop akkumulátor csere

Normál felhasználás mellett egy notebook akkumulátor élettartama 1,5-3 év. A laptop akkumulátorra is igaz, hogy folyamatos használat mellett, minden töltéssel és merítéssel közelebb kerül az akku élettartama végéhez. Bővebben…

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook akkumulátor csere

Laptop szerviz: Notebook akkumulátor csere

Packard Bell tápcsatlakozó csere, DC-tápaljzat csere

A notebook töltésére szolgáló töltő csatlakozó feszítésre, ütésre, külső behatásra könnyen kitörhet. Laptopok esetében gyakori probléma. Amennyiben a laptop csak a töltő csatlakozó mozgatására vagy csak egy bizonyos pozícióban hajlandó tölteni/bekapcsolni, akkor valószínűleg a laptop DC csatlakozója szorul cserére. A rossz érintkezés miatt a csatlakozó és az alaplap között megnő a feszültség, a csatlakozó környékén az alaplap melegszik, megég, sőt nagyobb teljesítményű laptop esetén a készülék műanyag váza is megolvadhat. Ne használjuk laptopunkat hibás DC csatlakozóval. Ha a tápcsatlakozó törött, a gépet az akkumulátor eltávolításával és a töltő kihúzásával áramtalanítsuk, ugyanis a csatlakozóból kitört fém darabok alaplapi zárlatot okozhatnak.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell tápcsatlakozó csere, DC-tápaljzat csere

Laptop tápcsatlakozó csere

Munkatársaink a hibás, törött DC csatlakozót kicserélik.

Packard Bell laptop kijelző csere, javítás

A kijelző érzékeny pontja notebookunknak, ezért gyakran előfordul, hogy leejtés, nyomás, ütés vagy külső eszköz hatására a kijelző bereped, eltörik. Ezt a hibát a kijelző cseréjével lehet megoldani. Bővebben…

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook kijelző csere, javításPackard Bell notebook szerviz Budapest: Laptop kijelző csere

Packard Bell laptop billentyűzet csere, javítás

A notebook billentyűzetek esetében a leggyakrabban előforduló hiba, hogy folyadék (sör, bor, kávé) kerül a billentyűzetbe.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook billentyűzet csere, javításNotebook szerviz: Laptop billentyűzet csere

A másik gyakran előforduló hiba, hogy a billentyűzetekről leesnek vagy letörnek a gombok. A legtöbb esetben ezek a gombok és mechanikák pótolhatóak.

Packard Bell notebook törött zsanér csere, műanyag elemek cseréje

Gyakori eset, hogy a kijelző felnyitásához használt zsanérok megszorulnak, eltörnek vagy a kijelző hátlapját is eltörik. Az ilyen hiba általában csak a kijelző hátlap és a zsanér pár együttes cseréjével orvosolható.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell laptop törött zsanér csere, műanyag elemek cseréjeLaptop szerviz: Törött zsanér cseréje

Packard Bell notebook alaplap javítás

A notebook fő része az alaplap. Amikor a laptop nem kapcsol be vagy lefagy, a kijelzőn vonalak, csíkok jelennek meg valószínűleg az alaplap hibásodott meg.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell laptop alaplap javításNotebook szerviz: Notebook alaplap javítás

Packard Bell laptop memória (RAM) csere, bővítés

Amikor a számítógép kék halállal leáll, lefagy, ezt okozhatja a notebook memória meghibásodása is.

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook memória (RAM) csere, bővítésLaptop szerviz: Notebook memória csere

A laptop teljesítményének fokozására legegyszerűbb lehetőség a rendszermemória növelése.

Packard Bell notebook HDD bővítés/csere

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell laptop HDD bővítés/csereHDD csere

A régi, sokat futott, esetleg már hibás szektorokat is tartalmazó merevlemezét kedvező összegért tudjuk lecserélni többszörösen nagyobb kapacitású (pl.: 500 GByte, 640 GByte, 750 GByte, 1 TByte) és magasabb fordulatszámmal (pl. 5400 RPM vagy 7200 RPM) működő és korszerűbb vezérléssel rendelkező HDD-re.

Packard Bell laptop SSD bővítés/csere

Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook SSD bővítés/csereSSD csere

Ha valami új élményre vágyik és szeretne megszabadulni a mechanikai eszközök által okozott korlátoktól, akkor a teljesen elektronikus adattároló egység (SSD) Önnek van kitalálva. Elfogadható összegért tudunk 120 GByte, 250 GByte, 512 GByte vagy akár 1 TByte kapacitású tárolóeszközöket ajánlani mind otthoni, mind üzleti felhasználásra.

Packard Bell notebook adatmentés


Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell laptop adatmentésAdatmentés

Nagyon sok esetben a felhasználóknak a személyes adataik (pl. fényképek, dokumentumok, zenék) fontosabbak, mint maga a laptop / notebook. Ezen anyagokat érdemes fizikailag különálló helyeken és különböző médiákon is eltárolni (CD/DVD lemezek, külső merevlemez, felhő alapú technológia), hogy ne érhessék meglepetések.

Packard Bell laptop klónozás


Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook klónozásKlonozás

Ha irtózik a gondolattól, hogy napokat töltsön el driverek keresgetésével, a munkájához vagy szórakozáshoz szükséges programjainak a telepítésével, akkor kérje segítségünket!

Packard Bell notebook CPU csere

Packard Bell notebook szerviz Budapest,Packard Bell laptop CPU csereCPU csere

Notebookok / laptopok esetén a mikroprocesszor (CPU) cseréjére nem mindig van mód.

Packard Bell laptop szoftvertelepítés: Windows 7, 8, 10 telepítés


Packard Bell notebook szerviz Budapest, Packard Bell notebook szoftvertelepítés: Windows 7, 8, 10 telepítésWindows telepítés: 7, 8, 10

Szerviz árak oldalunkon megtalálja a különböző notebook javítások aktuális szervizdíját. A notebook szerviz javítási díjak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Szervizünk a notebook átnézésekor bevizsgálási díjat nem számol fel. Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal. Amennyiben, további kérdései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel elérhetőségünk valamelyikén. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Notebook szerviz áraink