Notebook RAM bővítés

Notebook RAM bővítés – Laptop RAM bővítés

Kedves Ügyfelünk! Amennyiben korábban vásárolt laptopja teljesítményével már nincs megelégedve, érezhetően lelassulnak a programok, akkor nagy valószínűséggel elfogyott a rendelkezésre álló memória. A notebook RAM bővítés szükségessé válhat. Az ajánlott memória mennyisége attól is függ, hogy mire használják a készüléket. Általános felhasználásra – internetböngészés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, email küldés-fogadás –  elegendő a 4 GB memória. Komolyabb felhasználás esetén – tervezőprogram, videó- vagy képszerkesztő program, PC-s játékok –  indokolt a 8 vagy 16 GB memória.

A notebook RAM bővítéséhez először is szükséges megállapítani a memória típusát, sebességét, méretét.

A laptop memóriája a következő adatokat tartalmazza:
típus: pl. DDR2, DDR3, stb.,
modul sebesség: pl. DDR3-1333, 1066 MHz
méret: pl. 512 MB, 1 GB, 2 GB, 4 GB, stb.,
gyártó: pl. Hynix, Samsung, Adata, Crucial, stb.,
modul feszültség: pl. 1.5V, 1.35V,

Amennyiben szüksége van segítségre a megfelelő típusú, kapacitású RAM kiválasztására, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Notebook RAM bővítés - ATLANTIS Notebook szervizLaptop RAM bővítés

Ez a legegyszerűbb és a legtöbbször leggyorsabban is kivitelezhető bővítés. A megfelelő típusú (SDRAM, DDR1 SO-DIMM, DDR2 SO-DIMM, DDR3 SO-DIMM, DDR3L SO-DIMM) és megfelelő kapacitású (1 GByte, 2 GByte, 4 GByte, 8 GByte) modulok kiválasztását követően az ATLANTIS Notebook Szerviz munkatársai térítésmentesen építik be készülékébe. A RAM beszerelése díjmentes és a helyszínen megvárható.