Fujitsu notebook akkumulátor csere

Fujitsu notebook akkumulátor csere

Laptop kijelző csere Budapest -térképAz Atlantis Notebook szerviz laptop részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott. A notebook szerviz szolgáltatásaink közül egyik leggyakrabban előforduló szolgáltatásunk a Fujitsu notebook akkumulátor csere.

Normál felhasználás mellett egy notebook akkumulátor élettartama 1,5-3 év. A Fujitsu laptop akkumulátorra is igaz, hogy folyamatos használat mellett, minden töltéssel és merítéssel közelebb kerül az akkumulátor élettartama végéhez. Gyakorlatilag hónapról-hónapra – ha minimálisan is – de a használati idő csökkenését fogjuk észlelni. A Fujitsu laptop akkumulátorok használatának legfontosabb szabálya, hogy be kell tartani a működési hőmérsékletre vonatkozó előírásokat. Mivel a Fujitsu akkumulátor kémiai reakciók útján tárolja az energiát, ezért a cellák fokozottan érzékenyek a fagypont alatti és a szobahőmérséklet feletti tartományokra. A Fujitsu notebook akkumulátor élettartamát jelentősen befolyásolhatja a készülék hűtőrendszerének rendszeres karbantartása, tisztítása. Szervizünkben  gyorsan és szakszerűen elvégezzük a Fujitsu notebook akkumulátor cseréjét, valamint a készülék alkatrészeinek szükséges tisztítását is.

Fujitsu notebook akkumulátor csere garanciával

Fujitsu notebook akkumulátor csere 

A Fujitsu laptop akkumulátor egyik legfontosabb paramétere a kapacitása, melyet a gyártók általában amperórában (Ah) tüntetnek fel. Ez a mérőszám a Fujitsu akkumulátor töltéstároló képességét jelöli, vagyis hogy mennyi áramot kaphat a laptop az akkumulátortól.

Szervizünk kedvező áron kínál kiváló minőségű gyári új, után gyártott új laptop akkumulátorokat különböző típusú Fujitsu notebookok-hoz 1 év garanciával. A jó laptop akkumulátor könnyű, olcsó, megbízható és sokáig működteti elektromos áram nélkül a laptopot, a hordozható számítógépet. Ha a választással kapcsolatban segítségre van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

A vásárolt akkumulátort munkatársaink helyben beszerelik, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő típus kerül készülékébe és minden nálunk végzett laptop akkumulátor csere 12 hónap garanciával rendelkezik.

A csökkent élettartamú, hibás akkumulátorok javítását nem vállaljuk, mert egy rossz laptop akkumulátor felújítása számos veszélyt rejt magában. Az akkumulátor műanyag házát gyárilag ragasztják, így annak szétbontása, majd az összeszerelése után az akkumulátor kiemelten tűz- és robbanásveszélyessé válik.

Notebook akkumulátor csere bővebben…