Toshiba notebook javítás Budapest

Toshiba notebook szerviz Budapest

Toshiba notebook szerviz Budapest -térképTisztelt Érdeklődő!   Szeretettel invitáljuk megújult Atlantis Notebook szervizünkbe, ahol kényelmes körülmények között adhatja le készülékét. Szervizünk, többek között vállalja Toshiba notebook-ok javítását rövid határidővel. Munkáinkra minimum 6 hónap garanciát vállalunk. Az Toshiba notebook szerviz Budapest 3. kerületében, Óbuda főútján található a Pacsirtamező utca 19-ben.

Toshiba drivers letöltése

Toshiba laptop tisztítás

A szerviz szolgáltatásai között természetesen a teljes körű tisztítás is szerepel.

Acer notebook szerviz Budapest: Acer notebook tisztításNotebook szerviz: Laptop tisztítás

Az informatikai eszközök nem szeretik a túlmelegedést. Notebook esetében a problémát elsősorban a nem megfelelő légáramlás vagy a ventilátor hibája okozhatja.

Toshiba notebook ventilátor csere

Gyakran előforduló hiba a ventilátorok zörgése, zúgása vagy leállása. Ebben az esetben a ventilátor meghibásodott vagy a csapágyak elöregedtek és nem hűtik megfelelően a készüléket.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer laptop ventilátor csereLaptop szerviz: Notebook ventilátor csere

Toshiba laptop töltő csere, AC adapter hibák

A notebook töltők esetében az egyik leggyakoribb hiba, hogy a töltő kábele, csatlakozója a használat során megtörik, megszakad. Laptop adapter javításokat nem végzünk.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer notebook töltő csereToshiba notebook szerviz Budapest: Notebook töltő csere

Toshiba laptop akkumulátor csere

Normál felhasználás mellett egy notebook akkumulátor élettartama 1,5-3 év. A laptop akkumulátorra is igaz, hogy folyamatos használat mellett, minden töltéssel és merítéssel közelebb kerül az akku élettartama végéhez. Bővebben…

Laptop szerviz: Notebook akkumulátor csere

Toshiba notebook DC-tápaljzat csere, tápcsatlakozó csere

A notebook töltésére szolgáló töltő csatlakozó feszítésre, ütésre, külső behatásra könnyen kitörhet. Laptopok esetében gyakori probléma. Amennyiben a laptop csak a töltő csatlakozó mozgatására vagy csak egy bizonyos pozícióban hajlandó tölteni/bekapcsolni, akkor valószínűleg a laptop DC csatlakozója szorul cserére. A rossz érintkezés miatt a csatlakozó és az alaplap között megnő a feszültség, a csatlakozó környékén az alaplap melegszik, megég, sőt nagyobb teljesítményű laptop esetén a készülék műanyag váza is megolvadhat. Ne használjuk laptopunkat hibás DC csatlakozóval. Ha a tápcsatlakozó törött, a gépet az akkumulátor eltávolításával és a töltő kihúzásával áramtalanítsuk, ugyanis a csatlakozóból kitört fém darabok alaplapi zárlatot okozhatnak.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer laptop tápcsatlakozó csereLaptop tápcsatlakozó csere

Munkatársaink a hibás, törött DC csatlakozót kicserélik.

Toshiba laptop kijelző csere, javítás

A kijelző érzékeny pontja notebookunknak, ezért gyakran előfordul, hogy leejtés, nyomás, ütés vagy külső eszköz hatására a kijelző bereped, eltörik. Ezt a hibát a kijelző cseréjével lehet megoldani. Bővebben…

Acer notebook szerviz Budapest, Acer notebook kijelző csereToshiba notebook szerviz Budapest: Laptop kijelző csere

Toshiba Laptop billentyűzet csere, javítás

A notebook billentyűzetek esetében a leggyakrabban előforduló hiba, hogy folyadék (sör, bor, kávé) kerül a billentyűzetbe.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer notebook billentyűzet csereNotebook szerviz: Laptop billentyűzet csere

A másik gyakran előforduló hiba, hogy a billentyűzetekről leesnek vagy letörnek a gombok. A legtöbb esetben ezek a gombok és mechanikák pótolhatóak.

Toshiba notebook törött zsanér csere, műanyag elemek cseréje

Gyakori eset, hogy a kijelző felnyitásához használt zsanérok megszorulnak, eltörnek vagy a kijelző hátlapját is eltörik. Az ilyen hiba általában csak a kijelző hátlap és a zsanér pár együttes cseréjével orvosolható.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer notebook törött zsanér csereLaptop szerviz: Törött zsanér cseréje

Toshiba notebook alaplap javítás

A notebook fő része az alaplap. Amikor a laptop nem kapcsol be vagy lefagy, a kijelzőn vonalak, csíkok jelennek meg valószínűleg az alaplap hibásodott meg.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer laptop alaplap javításNotebook szerviz: Notebook alaplap javítás

Memória (RAM) csere, bővítés

Amikor a számítógép kék halállal leáll, lefagy, ezt okozhatja a notebook memória meghibásodása is.

Acer notebook szerviz Budapest, Acer laptop memória csereLaptop szerviz: Notebook memória csere

A laptop teljesítményének fokozására legegyszerűbb lehetőség a rendszermemória növelése.

HDD bővítés/csere

Acer notebook szerviz Budapest, Acer laptop HDD csereHDD csere

A régi, sokat futott, esetleg már hibás szektorokat is tartalmazó merevlemezét kedvező összegért tudjuk lecserélni többszörösen nagyobb kapacitású (pl.: 500 GByte, 640 GByte, 750 GByte, 1 TByte) és magasabb fordulatszámmal (pl. 5400 RPM vagy 7200 RPM) működő és korszerűbb vezérléssel rendelkező HDD-re.

SSD bővítés/csere

Acer notebook szerviz Budapest, Acer notebook SSD csereSSD csere

Ha valami új élményre vágyik és szeretne megszabadulni a mechanikai eszközök által okozott korlátoktól, akkor a teljesen elektronikus adattároló egység (SSD) Önnek van kitalálva. Elfogadható összegért tudunk 120 GByte, 250 GByte, 512 GByte vagy akár 1 TByte kapacitású tárolóeszközöket ajánlani mind otthoni, mind üzleti felhasználásra.

Adatmentés
Acer notebook szerviz Budapest, Acer laptop adatmentés

adatmentés

Nagyon sok esetben a felhasználóknak a személyes adataik (pl. fényképek, dokumentumok, zenék) fontosabbak, mint maga a laptop / notebook. Ezen anyagokat érdemes fizikailag különálló helyeken és különböző médiákon is eltárolni (CD/DVD lemezek, külső merevlemez, felhő alapú technológia), hogy ne érhessék meglepetések.

Klónozás

Acer notebook szerviz Budapest, Acer notebook klonozásKlónozás

Ha irtózik a gondolattól, hogy napokat töltsön el driverek keresgetésével, a munkájához vagy szórakozáshoz szükséges programjainak a telepítésével, akkor kérje segítségünket!

CPU csere

Toshiba notebook szerviz Budapest, Toshiba laptop CPU csereCPU csere

Notebookok / laptopok esetén a mikroprocesszor (CPU) cseréjére nem mindig van mód.

Szoftvertelepítés: Windows 7, 8, 10 telepítés

Toshiba notebook szerviz Budapest, Toshiba notebook windows telepítésWindows telepítés: 7, 8, 10

Szerviz árak oldalunkon megtalálja a különböző notebook javítások aktuális szervizdíját. A notebook szerviz javítási díjak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Szervizünk a notebook átnézésekor bevizsgálási díjat nem számol fel. Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal. Amennyiben, további kérdései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot szervizünkkel elérhetőségünk valamelyikén. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Notebook szerviz áraink